Aye Aye

Aye aye, aquest primat té una aparença realment exòtica. En una primera instància es classifica com un esquirol. És endèmic de Madagascar i la seva espècie està classificada com a «gairebé amenaçada», ja que s’estima que només queden uns 2500 individus. Té hàbits nocturns i fa servir el mètode del picot per buscar larves sota les escorces dels arbres: colpeja de forma rítmica la superfície (és l’únic mamífer que ho fa). Quan troba buits, rasca l’escorça i introdueix en el forat el seu tercer dit, llarg i proveït d’una arpa, per fer-se amb les larves. Viu a la part alta dels arbres de la zona més selvàtica i completa la seva dieta amb insectes, fruits i fulles.